Eva Luna Couture

Eva Luna Couture

Eva Luna Couture is het bedrijf van Irene Schaepman. Zij maakt al meer dan 20 jaar de mooiste, unieke creaties voor vrouwen. Met haar werk vormt ze een schakel in de keten van de internationale couture. De collectie bestaat uit zowel klassieke als moderne stukken, vaak met geraffineerde details of een verrassende edge. Iedere vrouw schittert in de kleding van Eva Luna Couture. En wij van Buro Welie vinden het natuurlijk prachtig om dat iedereen te laten zien!

Eva Luna Couture

Buro Welie fotografeerde het afgelopen anderhalf jaar een deel van de collectie voor diverse communicatie uitingen. We gaven de huisstijl een opfrisser, ontwierpen een deur-aan-deur mailing, en ontwikkelde vele uitingen voor social media.

Eva Luna Couture
Eva Luna Couture
Eva Luna Couture
Banieren

We maakten twee grote banieren voor de ontvangsthal. Deze mis je niet snel als je binnenloopt.

Eva Luna Couture

Ook werd er een nieuwe website ontwikkeld. Buro Welie verzorgde daarvan de fotografie en ondersteunde bij de ontwikkeling van alle content. Inmiddels is ook deze website in beheer bij Florian Metz die ervoor zorgt dat de site up-to-date blijft!

Nacht van de Mode

Een jaarlijks terugkerend evenement in Het Modekwartier van Arnhem is De Nacht van de Mode. Ondernemers uit de wijk openen hun winkels en het is feest op straat. Mode, muziek en eten en drinken kleuren deze avond tot een vrolijk geheel. Een gezellig evenement dat ieder jaar meer bezoekers trekt.
Eva Luna Couture deed natuurlijk mee en ter promotie maakten wij reminders voor social media.

Eva Luna Couture
Eva Luna Couture
Eva Luna Couture