My Sweet Shoe

My Sweet Shoe
Het label My Sweet Shoe

Wie zich speciaal en vrouwelijk wil voelen, trekt een paar muiltjes van My Sweet Shoe aan. My Sweet Shoe is een label voor dames die zich graag als een ‘lady’ wilt presenteren. De vrouw tussen de twintig en zeventig kan zich er bij alle gelegenheden op thuis voelen. De schoentjes zijn verkrijgbaar in zowel ingetogen als uitgesproken kleurencombinaties.

Voor elk humeur en iedere gelegenheid een paar ‘My Sweet Shoe’ in je garderobe! En voor bijzondere gelegenheden is er nog de ‘special edition’.
My Sweet Shoe is ‘dutch crafted’ en wordt in Spanje geproduceerd, in een fabriek met goede arbeidsomstandigheden en normale salarissen. Zo zien we ’t graag!

My Sweet Shoe
Corporate identity

Vanaf een overname van eigenaren van het label, in medio november 2018, gingen wij voor My Sweet Shoe aan de slag. Het was hét moment om de corporate identity in een nieuw jasje te steken. Buro Welie ontwikkelde een nieuw logo en  beeldmerk.

Ook gingen we aan de slag met fotografie. De combinatie van de nieuwe huisstijl, de foto’s en het kleurgebruik plaatsen het label in het licht dat het verdient.

My Sweet Shoe
My Sweet Shoe
Webshop

Op dit moment wordt volop gewerkt aan het optuigen van een nieuwe webshop, waarop je straks los kunt gaan met de aankoop van de fijne, stijlvolle en vrolijke damesschoen! Stay tuned!