Attent Zorg en Behandeling

Zorg voor ouderen

De organisatie

Attent Zorg en Behandeling is een organisatie met zorg- en verblijfsmogelijkheden voor ouderen. Voor ouderen die nog thuis wonen heeft Attent zorgteams die aan huis zorg geven. En ook voor dagbesteding en behandelingen kan men er terecht. Maar ook heeft Attent diverse woonlocaties voor ouderen die niet meer thuis kunnen wonen.  Attent Zorg en Behandeling heeft tien locaties verspreid over Doesburg, Dieren, Rheden, Velp, Arnhem en Overbetuwe en elke locatie draagt haar eigen naam.

Nieuwe corporate identity

Buro Welie ontwikkelde een geheel nieuwe huisstijl. Van logo tot briefpapier en receptenboekje. Van corporate brochure en corporate advertentielijn tot banieren gericht op een specifiek event tot posters en beursmateriaal. Van advertorial tot internetbanners en arbeidsmarktcommunicatie in kranten.
Alle ‘print’ ligt in ontwerp en uitvoering bij Buro Welie. Het online-gedeelte van de communicatie doet Attent Zorg en Behandeling intern. En wanneer er behoefte is aan een brainstorm voor nieuwe ideeën, dan denken wij graag mee!

Attent Zorg en Behandeling
Attent Zorg en Behandeling
Attent Zorg en Behandeling
Wagenpark

Attent Zorg en Behandeling heeft een heel wagenpark met diverse type auto’s. Wij maken voor elk model een aangepast ontwerp.

Attent Zorg en Behandeling
Arbeidsmarktcommunicatie

Het maakt eigenlijk niet uit voor welke gelegenheid of doel het is: Buro Welie maakt voor ieder doel en met elk middel een passende communicatie-uiting.
De zorgsector is op zoek naar personeel en instroom van schoolverlaters. Maar ook zij-instromers zijn van harte welkom, ook bij Attent. In opdracht van Attent bedachten studenten voor hun eigen leeftijdsgenoten de campagne ‘Ik doe ertoe’. Buro Welie werkte deze wervingscampagne uit in een paar communicatiemiddelen. Zo maakten we internetbanners, banners voor een beurs en posters.

Attent Zorg en Behandeling

Uw maaltijd, onze zorg

De professionele keuken van Attent Zorg en Behandeling levert maaltijden in de restaurants bij alle locaties. Maar ook worden maaltijden bij mensen thuis bezorgd.  Wij ontwikkelden een logo met een passende pay-off. Zodat het in één oogopslag de essentie van de maaltijdservice duidelijk is.

Attent Zorg en Behandeling