m.a.r.c

Marine Asbestos & Recycling Consultant

M.a.r.c staat voor Marine Asbestos & Recycling Consultant. Een in Arnhem gevestigd bedrijf dat een bijdrage levert aan het verantwoord slopen van zeeschepen. De bijdrage van m.a.r.c bestaat voornamelijk uit het in kaart brengen van gevaarlijke stoffen aan boord van deze schepen. M.a.r.c bestaat uit een klein team van specialisten dat voor deze werkzaamheden overal ter wereld wordt ingezet.

Naast de huisstijl ontwierpen we verschillend foldermateriaal dat uitgegeven is in diverse talen: nederlands, engels en chinees. Hierbij moet je denken aan allerlei soorten schepen, van havensleepboten tot de grootste container- en cruiseschepen.

m.a.r.c
Promotiemiddel: zakboekje

m.a.r.c was een paar jaar geleden nog onderdeel van ‘van de Poel Groep’. Destijds ontwikkelden we een huisstijl voor de gehele groep bestaande uit drie bedrijfsonderdelen: van de Poel Sloopservice, van de Poel Onderzoek en Advies en m.a.r.c. Inmiddels vaart m.a.r.c haar eigen koers en heeft Buro Welie vooral daarvoor diverse communicatiemiddelen ontworpen.

Als promotiemiddel ontwikkelden we een zakboekje met als titel ‘Asbestos on vessels and in yards’ voor de Maritieme business wereldwijd. Het verspreiden van dit boekje heeft m.a.r.c wereldwijd bekendheid én opdrachten gegeven. Sinds het boekje de wereld in is gegaan heeft m.a.r.c niet meer stilgezeten. Een geslaagd project dus!

m.a.r.c
m.a.r.c