Evert van der Zee

Evert van der Zee

Evert van der Zee was in zijn jongste jaren succesvol fanatiek schaatser en turner. Later volgde hij het CIOS en de AALO en specialiseerde hij zich in coaching voor fitness, spinning en personal training. Hij is al jaren een bekend gezicht in de wereld van virtual spinning. Menigeen heeft samen met hem virtueel de Alpe d’ Huez op gefietst.

In Arnhem gaf van der Zee als één van de eersten de inmiddels zo populaire bootcamp trainingen en inmiddels is hij al zo’n zes jaar eigenaar van Bootcamp Sonsbeek en Bootcamp Huissen. Met zijn tomeloze enthousiasme trekt hij nog steeds grote groepen mensen van de bank af, om in het park te trainen en lekker fit te blijven.

Evert van der Zee Coaching
Bij zijn is meemaken!

Buro Welie ontwikkelde de huisstijl van Evert van der Zee Coaching en ontwierp vervolgens alle communicatie voor Bootcamp Huissen, Bootcamp Sonsbeek en Business Bootcamp. Teamgenoot Florian Metz is al jaren steun en toeverlaat voor het up-to-date houden van de website. Want up-to-date blijven, dat is een belangrijk motto voor de bedrijfsvoering van Evert van der Zee. Bij zijn is meemaken!

Evert van der Zee Coaching
Evert van der Zee Coaching

Bootcamp Huissen

In Huissen startte van der Zee Bootcamp Huissen. In Arnhem Bootcamp Sonsbeek, genoemd naar het mooie park waar de trainingen plaat hadden. Voor bedrijfstrainingen werd Business Bootcamp in het leven geroepen. Wij ontwikkelden het één en ander aan communicatie-uitingen om de mensen van de bank te krijgen. En dat lukte. Flyers en Facebook waren prima kanalen om mensen te enthousiasmeren want in een mum van tijd zaten de trainingen vol. Tot de dag van vandaag!

Evert van der Zee Coaching